Boek
Nederlands

De fake DJ

Jonas Boets (auteur), Eric Bouwens (illustrator)
+1
De fake DJ
×
De fake DJ De fake DJ
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Gloria (14) wil indruk maken op de vader van haar vriendje en zegt dat ze een top-dj is, maar ze heeft geen idee hoe zo’n set werkt! Hoe moet ze zich zien te redden als ze op een festival staat? Vanaf 10 jaar.
Onderwerp
Leugens, Festivals
Titel
De fake DJ
Auteur
Jonas Boets
Illustrator
Eric Bouwens
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Davidsfonds /Infodok, 2022
141 p. : ill.
ISBN
9789002275661 (hardback)

Besprekingen

Een vermakelijk verhaal over de jonge Gloria (14), die om indruk te maken op de vader van haar vriendje zegt dat ze een top-dj is. Nu staat ze achter een dj-booth op een wei vol enthousiaste festivalgangers, maar ze heeft geen flauw idee hoe zo’n set werkt! Hoe moet ze zich hieruit redden? Het boek is in grappige stijl geschreven. Met zwart-wit illustraties. Jonas Boets (Wilrijk, 1981) is een bekende Belgische schrijver en jeugdauteur. Hij schreef tientallen boeken. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Little Liars Club'*. 'De fake dj’ is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Over Jonas Boets

Jonas Boets (1981) is een Vlaams kinder- en jeugdauteur.

Biografie

Studies

Jonas Boets studeerde Germaanse Talen in Antwerpen (het toenmalige UFSIA en UIA) en voltooide een aanvullende studie Taal en Bedrijf in Leuven.

Zijn creatieve achtergrond heeft hij te danken aan zijn ouders. Met een moeder in de boekenwereld en een vader in de toneelwereld, werd Boets van jongs af aan gestimuleerd om te lezen en te schrijven. Op zijn twintigste waagde hij zich aan zijn eerste boek.

Werk

Boets begon zijn carrière in het onderwijs: hij heeft drie jaar Nederlandse les gegeven in het Sint-Ritacollege in Kontich aan de leerlingen van het derde en het vierde middelbaar. Daarna ging hij bij Eyeworks werken, waar hij mee programma's voor VTM en 2BE bedacht. Na drie jaar maakte hij de overstap naar Medialaan, waar hij eerst werkte voor jongerenzender JIM en van 2012 …Lees verder op Wikipedia

Suggesties