E-boek
Nederlands

De laatste koningin : het ware verhaal van de Queen en de sleutelfiguren achter de Kroon : Elizabeth II 70 jaar op ...

Jo De Poorter (auteur)

De laatste koningin : het ware verhaal van de Queen en de sleutelfiguren achter de Kroon : Elizabeth II 70 jaar op ...

Op 6 februari 2022 zit Elizabeth II 70 jaar op de Britse troon. De laatste koningin geeft antwoord op de sleutelvragen rond haar recordbrekende koningschap. Het brengt daarnaast ook helderheid bij de talloze onbeantwoorde vragen over de langst regende vorstin aller tijden en zij die haar omringen: Charles, Harry, Meghan, William, Philip, Kate, Camilla, Diana en de anderen.


De laats

Titel
De laatste koningin : het ware verhaal van de Queen en de sleutelfiguren achter de Kroon : Elizabeth II 70 jaar op de troon
Auteur
Jo De Poorter
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Pelckmans, 2022
1 digitaal bestand
ISBN
9789464016550
CloudLibrary
ab4wwfz9

Andere formaten:

Over Jo De Poorter

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Jo De Poorter

Jo De Poorter (Gent, 27 augustus 1966) is een Vlaamse radio- en televisiepresentator, mediatrainer, journalist en auteur. Sinds 1989 is hij bijna onafgebroken te zien op de Vlaamse en Nederlandse televisie. Hij maakte programma's voor onder andere TV1, Nederland 1, RTL 4, SBS6, ATV, VT4 en VTM. Ook is hij regelmatig te horen op de radio. Zo presenteerde hij programma's voor Studio Brussel, Radio Donna, Radio 1 en Radio 2. Daarnaast schreef hij columns voor het maandblad Touche, bracht hij, samen met decorateur Geoffroy van Hulle, drie boeken uit en startte hij in 2002 zijn eigen "Succes Coaching". Hij wordt tevens geregeld gevraagd als commentator bij koninklijke gebeurtenissen.

Biografie

Zijn professionele leven startte in 1985 bij de musicalafdeling van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen. De Poorter was invaller voor de apostel Simon in de musical Jesus Christ Superstar.

Een jaar later schreef hij report…Lees verder op Wikipedia