De laatste koningin : het ware verhaal van de Queen en de sleutelfiguren achter de Kroon : Elizabeth II 70 jaar op ...

Jo De Poorter (auteur)

De laatste koningin : het ware verhaal van de Queen en de sleutelfiguren achter de Kroon : Elizabeth II 70 jaar op ...

Titel
De laatste koningin : het ware verhaal van de Queen en de sleutelfiguren achter de Kroon : Elizabeth II 70 jaar op de troon
Auteur
Jo De Poorter
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Pelckmans, 2022
455 p. : ill.
ISBN
9789464015669 (hardback)

Andere formaten:

Besprekingen

Een levensbeschrijving van de koningin van Engeland, Elizabeth II (1926) aan de hand van de belangrijkste personen die haar omringen: Charles, Harry, Meghan, William, Philip, Kate, Camilla, Diana en de anderen. De koningin geeft antwoord op vragen rond haar koningschap. Ook de commotie rondom de Netflixserie The Crown wordt in dit boek besproken. Informatief, maar ook onderhoudend. Nuchter en toegankelijk geschreven. Voor een brede lezersgroep.

Over Jo De Poorter

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Jo De Poorter

Jo De Poorter (Gent, 27 augustus 1966) is een Vlaamse radio- en televisiepresentator, mediatrainer, journalist en auteur. Sinds 1989 is hij bijna onafgebroken te zien op de Vlaamse en Nederlandse televisie. Hij maakte programma's voor onder andere TV1, Nederland 1, RTL 4, SBS6, ATV, VT4 en VTM. Ook is hij regelmatig te horen op de radio. Zo presenteerde hij programma's voor Studio Brussel, Radio Donna, Radio 1 en Radio 2. Daarnaast schreef hij columns voor het maandblad Touche, bracht hij, samen met decorateur Geoffroy van Hulle, drie boeken uit en startte hij in 2002 zijn eigen "Succes Coaching". Hij wordt tevens geregeld gevraagd als commentator bij koninklijke gebeurtenissen.

Biografie

Zijn professionele leven startte in 1985 bij de musicalafdeling van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen. De Poorter was invaller voor de apostel Simon in de musical Jesus Christ Superstar.

Een jaar later schreef hij report…Lees verder op Wikipedia