Boek
Nederlands

Max totaal

André Hoogeboom (auteur)

In de geactualiseerde luxe-editie van Max Totaal beschrijft sportjournalist André Hoogeboom op meeslepende wijze de nu al indrukwekkende carrière van Max Verstappen, en vertelt hij zijn ongelooflijke verhaal. Aan de hand van talloze interviews schetst hij een beeld van een toegewijde sportman met een uniek talent en zijn weg naar de top.


Deze nieuwe, gebonden editie van

Titel
Max totaal
Auteur
André Hoogeboom
Taal
Nederlands
Uitgever
Haarlem: Xander, 2022
384 p. : ill.
ISBN
9789401618182 (hardback)

Over André Hoogeboom

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door RonfotoWiki

André Hoogeboom (Alkmaar, 26 februari 1954) is een Nederlandse sportjournalist en schrijver van sportboeken. Hij werkte voor het Noordhollands Dagblad en het persbureau GPD, waar hij voor alle regionale dagbladen de autosport volgde, inclusief Formule 1 en Le Mans. Daarnaast was hij clubwatcher van Ajax en AZ.

In 2007 debuteerde Hoogeboom als boekenschrijver met Spyker Langs de Afgrond. In 2016 publiceerde hij een ongeautoriseerde biografie van Max Verstappen, getiteld MAX.

Naar aanleiding van de wereldtitel van Max Verstappen verscheen een geheel vernieuwde 'Max' bij uitgeverij Xander uit Haarlem. Der rechten van het boek zijn inmiddels verkocht aan Engeland, Spanje, Duitsland, Italië en Frankrijk.

Bibliografie

  • 2021 - Max. Wereldkampioenschapseditie
  • 2021 - Formule 1 Expert
  • 2019 - WC Pedia Feitjes over de Formule 1
  • 2019 - De Formule 1 komt thuis…Lees verder op Wikipedia