Wijnegem

We zijn er bijna

gepost op: 11 augustus 2017

We zijn er bijna, maar nog niet helemaal! Op woensdag 16 augustus openen we terug de deuren van de bib. Na drie weken sluiting, willen we jullie de toegang niet langer ontzeggen!

Er werd de voorbije weken on-ge-loof-lijk hard gewerkt en we zijn alvast trots op het 'voorlopige' resultaat! Voorlopig, omdat het nog steeds een 'work in progress' is. Daar zit de vakantieperiode voor iets tussen natuurlijk.

Zo laat het nieuwe tijdschriftenmeubel nog even op zich wachten waardoor de tijdschriften voorlopig nog niet ontleend kunnen worden. Ook de collectie kunstboeken staat nog niet volledig op zijn nieuwe plek. 

Het zelfuitleensysteem gaat vanaf woensdag wel al van start. De eerste weken zullen er steeds bereidwillige medewerkers klaarstaan om de overgang vlot te doen verlopen!

Van woensdag 16 t.e.m. donderdag 31 augustus houden we nog even de 'oude' openingsuren van de bib aan:
maandag- en donderdagavond van 18.30 u t.e.m. 20.30 u
woensdag van 13.30 u t.e.m. 16.30 u
vrijdag en zaterdag van 10 u t.e.m. 12 u.

Vanaf vrijdag 1 september gelden dan de nieuwe openingsuren. Deze worden binnenkort op onze website en Facebookpagina vermeld.

Iedereen welkom dus vanaf woensdag 16 augustus! 

Het bibteam

Nog geen reacties

Plaats een reactie
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Meer nieuws

Nieuwe tijdschriften

Hebben jullie onze nieuwe tijdschriften al ontdekt? Voor wie ze nog niet gevonden heeft, het tijdschriftenrek staat tijdens de verbouwingen tussen de romans. Lees verder
Meer nieuws