Tijdelijke sluiting bibliotheek!

gepost op: 23 juni 2017

Vanaf maandag 24 juli t.e.m. 15 augustus sluit de bibliotheek van Wijnegem tijdelijk de deuren. Na de heropening zal de bibliotheek er meer dan ooit staan.

De heringerichte bibliotheek zal merkelijk meer comfort, gebruiksgemak en ‘goed gevoel’ geven aan de bibliotheekbezoekers. De openingsuren worden uitgebreid en bovendien kan de lener via de zelfuitleen materialen uit de bib lenen. Meer rustige zithoekjes en werkplekken maken van de bib een place to be en aangename lees-, studeer- en werkplek.

Vanaf maandag 24 juli zal de bibliotheek gedurende 3 weken gesloten zijn om de grote werken uit te voeren. Indien de werkzaamheden toch vertraging oplopen, blijf dan zeker op de hoogte via de website van de bib en de Facebookpagina ‘Bibliotheek Wijnegem’.

Om de ongemakken tijdens deze periode te milderen, kunnen vanaf 1 juli tot aan de sluiting 10 films, 10 boeken, 10 strips en 10 tijdschriften worden uitgeleend i.p.v. 7 films, 7 boeken, 7 strips en 7 tijdschriften. De uitleentermijn van drie weken wordt verlengd tot 6 weken.
Voor wie dagelijks de krant komt lezen is er steeds plaats in ’t Gasthuis.

DE INLEVERBOX BLIJFT WEL IN GEBRUIK EN WORDT DAGELIJKS LEEGGEMAAKT!

Op woensdag 16 augustus openen we de vernieuwde bibliotheek en zal de nieuwe balie van 't Gasthuis in gebruik worden genomen. Vanaf vrijdag 1 september zetten we het hele weekend alle deuren open voor iedereen. Meer informatie over het volledige weekendprogramma volgt binnenkort via de website.Vanaf 4 september gelden de nieuwe openingsuren.

Het wordt alvast uitkijken naar de ‘bib nieuwe stijl’. Na de grondige, wervelende infrastructurele vernieuwing zal ook de vernieuwde inhoud hopelijk trouwe en talrijke bibliotheekbezoekers weten te prikkelen.

Nieuwe tijdschriften

Hebben jullie onze nieuwe tijdschriften al ontdekt? Voor wie ze nog niet gevonden heeft, het tijdschriftenrek staat tijdens de verbouwingen tussen de romans. Lees verder