Lezing en tentoonstelling - Marc Helsen: 100 ultieme reiservaringen 5-31 juli

Marc Helsen is een Vlaams schrijver en journalist. We kennen hem vooral van zijn reisverhalen. Marc reisde van Afghanistan tot Zimbabwe en van Antarctica tot Zuid-Afrika. Hij werkte 100 trips uit voor wie de reis van zijn leven wil maken.

Gebaseerd op de vele reizen die hij maakte, ontwikkelde Marc Helsen een prachtige fototentoonstelling. Deze kan je komen bewonderen in de bibliotheek van Wijnegem van 5 tot 31 juli tijdens de openingsuren. Ben je op vakantie in juli, geen nood in augustus kan je de tentoonstelling ook nog bekijken in de bib van Wommelgem.

Marc Helsen komt  ook vertellen over zijn vele avonturen tijdens een lezing in de bibliotheek van Wijnegem op donderdag 5 juli om 20 u. Bereid je voor om tijdens deze lezing de ultieme reiservaring te beleven.
Bergen, jungle, oceaan, moeras, woestijn of gletsjer... te voet, te paard, per fiets, met de motor, in de kano of met het openbaar vervoer... alles is mogelijk.

Deze lezing zal doorgaan in de C-zaal van 't Gasthuis en is volledig GRATIS.
Inschrijven verplicht via bibliotheek@wijnegem.be