Bib aan huis

Ben je minder mobiel en kan je zelf niet meer naar de bibliotheek komen, dan zou je gebruik kunnen maken van deze dienst. In dat geval komt een bibliotheekmedewerker graag bij je langs, polst naar wat je graag leest en maakt tijd voor een praatje.

Op een gepast tijdstip wordt wat je wenst geleverd en de gelezen boeken weer meegenomen. Het uitlenen van de boeken en de thuisbezorging is volledig gratis!

Hoe werkt het? Een bibliotheekmedewerker komt bij je langs en bezorgt je iedere maand een pakketje van max. 7 boeken, 7 strips, 7 dvd's/cd-rom's en 7 tijdschriften.
Voor wie? Voor alle bejaarden, zieken en al wie niet zelfstandig naar de bib kan gaan en hiervoor geen beroep kan doen op derden.
Wat moet u doen? Even bellen met de bibliotheek: 03 288 21 60. Wij doen de rest.
Hoeveel kost dit? 2,50 euro jaarlijks lidgeld. Het uitlenen en de thuisbezorging is gratis.

Leeskring

Boekenverslinder of gelegenheidslezer? Je leeservaringen delen? Meer te weten komen over de auteur? Naar een voorstelling of verfilming gaan? Of gewoon meer ontdekken over een boek? Dan bent u in de leeskring van Wijnegem aan het juiste adres. Lees verder