Wijnegem

Al je lijstjes digitaal met Wunderlist

Met deze gratis app en website tik je net zo snel lijstjes in als je ze kan neerkrabbelen. Maak een lijst, geef hem een naam naar keuze en begin toe te voegen.

Zoals iedereen dingen neerkrabbelt op het boodschappenlijstje aan de koelkast, kunnen anderen jouw lijst bijwerken op Wunderlist. Alleen hoef je niet in de keuken te staan om iets toe te voegen, maar kan dat waar dan ook. Voeg zelfs nog sneller toe via een handige widget op je smartphone.

Nooit meer taken vergeten

Je kan er ook handig takenlijsten mee maken. Geen discussie meer over wiens beurt het was om de pot te kuisen. Maak een lijst met huishoudelijke taakjes aan en voeg een persoon toe aan een taak. Je kan zelfs een deadline en herinnering instellen. [wunderlist]

Echte vergeetkousen kunnen Wunderlist koppelen aan hun google calender, outlook kalender of iCal voor applegebruikers. Hiervoor dien je de link voor calender feed bij je instellingen te kopiëren. Je voegt je taken automatisch toe door met deze link een kalender toe te voegen via url.

Karweitjes die wekelijks terugkeren? Stel een terugkeerpatroon in. Zo krijgen de planten elke week water. Dankzij de real-time synchronisatie krijg je ook een melding als iemand zijn taakje afvinkt. Zo blijven de lijstjes bij iedereen altijd en overal up-to-date.

Sommige taken verdienen wat meer uitleg en dat kan met deze tool. Je voegt makkelijk extra uitleg, subtaken en zelfs bestanden toe.

In een notendop:

 Al je lijstjes samen in één app
Lijsten synchroniseren automatisch op verschillende toestellen
Makkelijk afvinken
Voeg anderen toe en laat hen ook bewerken
Taken toewijzen aan iemand
Herinnering, deadline of terugkeerpatroon instellen

Eindoordeel? Weg met pen en papier en leve digitaal!

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Leeskring

Boekenverslinder of gelegenheidslezer? Je leeservaringen delen? Meer te weten komen over de auteur? Naar een voorstelling of verfilming gaan? Of gewoon meer ontdekken over een boek? Dan bent u in de leeskring van Wijnegem aan het juiste adres. Lees verder
Meer nieuws