7 Gemeenten 1 bibliotheekkaart

Onze bibliotheek werkt al enkele jaren heel nauw samen met de bibliotheken van Borsbeek, Malle, Ranst, Wommelgem, Zandhoven en Zoersel. Onder de naam Bibburen organiseren we gezamenlijke activiteiten en kopen we samen grootletterboeken en anderstalige romans aan.

In het nieuwe jaar gaan we nog een grote stap verder. Vanaf 1 januari 2018 hebben we een gezamenlijk uitleenreglement: wat in onze bibliotheek geldt, geldt voor jou ook in de andere bibliotheken van de Bibburen.

De lidkaart is geldig in Borsbeek, Malle, Ranst, Wijnegem, Wommelgem, Zandhoven en Zoersel.

Het lidmaatschap is gratis in alle bibliotheken van de Bibburen.
Er kunnen 15 items per bibliotheek uitgeleend worden, ongeacht welk type materiaal.
De uitleentermijn bedraagt 4 weken en je kan 2 x 4 weken verlengen.
Je kan 3 reservaties per lener per bib doen en dit is gratis.
Boetegeld: € 0,15 per item per dag, begint te tellen vanaf de eerste werkdag na de vervaldatum.
Je kan boeken aanvragen via IBL. Dit kost € 5 per aanvraag.

Het volledige nieuwe dienstreglement kan je hier raadplegen of vragen bij een bezoek in de bibliotheek.
We wensen je zeven keer meer leesplezier als vroeger!

Cursus Spaans op reis

No lo comprendo, una paella por favor, ¿dónde está el restaurante?, me llamo.... Geef toe, toch leuker als je iets kan zeggen vooraleer je weer de Spaanse sol gaat opzoeken en de Mediterráneo induikt. Lees verder